Löpning

Hejhå
Träningen är åter i gång.. Idag har jag tillryggalagt (eller hur det nu stavas) 35km i löpskorna. Hade en bra känsla större delen passet och är nog i normalt slag igen efter en dipp i måndags då det inte fanns mycket att sätta till.
En vecka kvar till sollefteå lägret idag, ska bli roligt!
// pontus

Rast och vila!

Hellu!

2 av 4 vilo dagar har förflutit, om än jag fick ihop en dryg timme på sofias rocky mountain igår ; ) Krafterna börjar allt jämnt återvända, har blivit en hel del sömn dom senaste dygnen så att säga. 

   På måndag drar det igång igen med ett härligt 7*3km på 90% belastning.

// Pontus


Lägerdag.

Var ett tag sen sist nu..
I skrivande stund ligger jag på ett logement uppe på I 19. Vi har haft årets första läger med militära landslaget uppe i Boden. En allt jämnt trevlig tillställning med trevligt sällskap på vår nya fräscha skjutvall, eller vallar till och med. Rödbergets skjutbana är ju faktiskt relativt ny den också.
Det har varit en ganska tufft läger med många hårda pass, på åtta dagar har vi hunnit med 4 A3 pass, 3 maxstyrke pass med löpning, 3 precision omgångar med en fjärde ikv, och även ett antal A2 och A1 pass.
Säsongen kryper sig närmare och närmare för varje pass så gäller att vara redo när det väl drar igång men nu är det löpning 15/20% som väntar.
// Pontus
grym låt av den gamle snookarn ;)

RSS 2.0